DAILY ENERGY INFUSION 90€

Du bist mit Vitamin-Infusionen noch nicht so vertraut, möchtest Dir aber dennoch die nötige Energie für Deinen Alltag zurückholen? In so einem Fall ist die Daily-Energy-Infusion allenfalls ideal für Dich!

DAILY ENERGY INFUSION  90€

DETAJE

Përmbajtja e mundshme*:

NaCl, Vitamin B-Komplex, Magnesium

Përmbajtja e mundshme:

30 – 40 minuta

PËRSHKRIM

Për shkak të përbërësve që përmban dhe çmimit, Infuzioni i Energjisë Ditore është ideal për fillimin e përdorimit të rregullt të infuzioneve me vitamina. Vitaminat dhe lëndët ushqyese të vlefshme që përmbahen në të, arrijnë në gjakun tuaj drejtpërdrejt dhe pa devijime.Në këtë mënyrë ka gati 100% biodisponueshmëri dhe ju mund ta ndjeni efektin e infuzionit menjëherë nëse është e nevojshme.

Me përbërës të tillë si kompleksi i vitaminës B dhe magnezi, Infuzioni i Energjisë Ditore në rastin më të mirë mund t’ju kthejë energjinë që ju mungon në jetën e përditshme dhe t’ju japë forcën që ju nevojitet për të zotëruar sfidat tuaja të përditshme.

PERBERESIT
B KOMPLEKS

Vitamina B nuk është një vitaminë e vetme, por një grup i disa substancave jetike. Meqenëse rrugët e ndryshme metabolike janë të lidhura ngushtë...

Weiterlesen

MAGNEZI

Magnezi përmbush funksionet jetësore në trup. Ai është i përfshirë në metabolizmin e energjisë, funksionin e muskujve dhe nervave...

Weiterlesen

NaCl

Kripa, pra kloruri i natriumit (NaCl), është një substancë jetike për njerëzit. Kripa e tryezës është burimi kryesor i natriumit dhe klorit, të cilat janë thelbësore për ekuilibrin e lëngjeve...

Weiterlesen

Vëmendje! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet e ambienteve të Vitamina Lounge kryhen nga mjekët, administrimi i infuzionit dhe sasia e përbërësve vendoset nga mjeku pas anamnezës ose analizës së gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut që ju trajton, pas një ekzaminimi të saktë paraprak. Këto nuk janë produkte apo produkte të Vitamin Lounge GmbH, përbërësit janë marrë nga mjekët e pavarur partnerë të farmacive.