Sistemi i ekskluzivitetit për pyetje dhe përgjigje

A keni pyetje në lidhje me konceptin e ekskluzivitetit të Vitamina Lounge? Ne jemi të lumtur t'u përgjigjemi të gjitha pyetjeve të rëndësishme për ju.

Pyetje dhe Përgjigje

Në Vitamin Lounge, njerëzit e ndërgjegjshëm për shëndetin, modernë dhe praktikisht që mendojnë marrin furnizimin ideal të vitaminave vitale nëpërmjet infuzioneve të vitaminave në mënyrë që të funksionojnë në mënyrë të përsosur në jetën e përditshme dhe të kurojnë sëmundje të tjera si stresi, humbja e oreksit ose shenjat e plakjes.

Vitamin Lounge është sistemi ekskluzivitet i së ardhmes për profesionistët mjekësorë dhe bazohet në administrimin e infuzioneve të vitaminave si një produkt jetese dhe parandalues.

 • Sistemi i parë i ekskluzivitetit në Evropë për administrimin e infuzioneve të vitaminave
 • Sistemi ekskluzivitet i dixhitalizuar plotësisht për mjekët, praktikuesit jomjekësorë dhe menaxherët që punojnë me mjekët
 • Uebsajti i vet, platforma e rezervimit dhe VitaNET (rrjeti i brendshëm)
 • Aplikacioni i vet (VitaAPP)
 • Programimi i inteligjencës artificiale në fushën e analizës së gjakut
 • Mbledhja e të gjitha të dhënave për zhvillimin e mëtejshëm të të gjithë konceptit të biznesit të Vitamina Lounge
 • Përvoja e klientit të klasit të parë për shkak të proceseve operacionale të menduara mirë
 • Ekipi i vet i marketingut, i cili merr përsipër reklamimin për partnerin e ekskluzivitetit
 • Specialistët e IT-së
 • Ekipi i vet i arkitektëve

Ju mund të bëheni partner ekskluziviteti në Vitamin Lounge duke na kontaktuar. Nëse ka marrëveshje, mund të nënshkruhet marrëveshja e ekskluzivitetit dhe mund të fillojë themelimi i kompanisë.

Sistemi i ekskluzivitetit të Vitamina Lounge është për mjekët, praktikuesit e shëndetit dhe menaxherët që duan të punojnë me një mjek për të zgjeruar tregun e infuzioneve të vitaminave dhe shtesave dietike në mënyra të reja, inovative. Qëllimi është ta vendosim këtë në formën e sistemit të ekskluzivitetit të vitaminës Lounge.

 • Të menduarit dhe të vepruarit sipërmarrës
 • Pasioni për industrinë e kujdesit shëndetësor
 • Ambicia për sukses maksimal
 • Aftësitë sociale
 • Kapitali i Përshtatshëm
 • Njohuri bazë komerciale
 • Liria e Sipërmarrjes
 • Rreziku më i ulët i sipërmarrjes, pasi ekziston një koncept ekzistues dhe një hyrje më e shpejtë në treg ndodh
 • Disponueshmëria dhe njohuritë e ekspertëve të franshizorit janë të disponueshme
 • Përfitimet nga blerja dhe marketingu ekzistues
 • Mbështetje e gjerë nga franshizori

Nëse partnerët e ekskluzivitetit janë mjekë ose jo-mjekësorë (mjekësorët lejohen të administrojnë infuzione vetëm në vende të caktuara), ata përgatisin vetë infuzione vitaminash për klientët e Vitamina Lounge.

Nëse partnerët e ekskluzivitetit janë menaxherë ose njerëz në pozicione menaxheriale, të cilët më pas duhet të punojnë së bashku me mjekët ose infermierët – d.m.th. njerëzit që janë të autorizuar të administrojnë infuzione, partnerët e ekskluzivitetit marrin përsipër menaxhimin e vendndodhjeve të tyre përkatëse.

Detyrat tuaja kryesore përfshijnë:

 • Perceptimi i detyrave të menaxhimit në vendndodhjen tuaj
 • Ekzekutimi i detyrave operative
 • Futja e njohurive të veta në sistemin e ekskluzivitetit

Nr. Ka dy opsione. Ekziston mundësia e një sistemi shop-in-shop nëse tashmë ekziston një ordinim dhe është në dispozicion një dhomë trajtimi falas për trajtimin (vendosjen e infuzioneve të vitaminave) të klientëve, ose nëse kërkoni dhe hapni një vend krejtësisht të ri.

Jo, ne nuk japim ekskluzivitetin e vendndodhjes, përveç ekskluziviteteve.

Në përgjithësi, mund të thuhet se një sasi e caktuar e fuqisë financiare personale është e nevojshme për t’u bërë një partner ekskluziviteti. Partneri i ekskluzivitetit fillimisht duhet të llogarisë me të paktën 30,000 € për tarifën e ekskluzivitetit dhe rreth 25,000 € kosto investimi për dizajnin e brendshëm, mobilimin dhe konvertimin.

Kostot shtesë:

Tarifa mujore e TI-së: 400 €
Tarifa mujore e ekskluzivitetit: 3% e shitjeve neto
Tarifa mujore e marketingut: 1% e shitjeve neto

Bazuar në përvojën me vendndodhjet ekzistuese të Vitamina Lounge, pritet një kthim nga investimi (ROI) prej rreth një viti e gjysmë. – Mund të ndryshojë sipas vendndodhjes.