Infuzione me vitamina pyetje dhe përgjigje

Të gjitha pyetjet në lidhje me infuzionet tona të vitaminave janë përgjigjur në detaje për ju.

Pyetje dhe Përgjigje
 • Përshtatur me nevojat tuaja individuale, ju do të merrni një infuzion vitaminash të përzier posaçërisht me dozë të lartë
 • Eliminimi i mangësive tuaja jetike të substancave
 • Hyni në qarkullimin e gjakut drejtpërdrejt dhe pa devijime
 • Veprim i drejtpërdrejtë dhe efekt i menjëhershëm i infuzionit të vitaminës së zgjedhur
 • anti-inflamator
 • Promovimi i rigjenerimit
 • Rregullimi i metabolizmit të qelizave
 • Përmirësimi i frymëmarrjes qelizore
 • Mbështet metabolizmin
 • Mbështet sistemin imunitar
 • Punon kundër mbingarkesës fizike dhe mendore
 • Lidhja dhe neutralizimi i radikaleve të lira
 • lehtësim dhimbjeje
 • ngadalësojnë plakjen e lëkurës
 • Hidraton dhe rikthen trupin tuaj me vitaminat dhe mineralet më të humbura
 • Pothuajse 100 për qind biodisponibilitet për shkak të përbërësve të koordinuar
 • Ndihmon në largimin e toksinave nga trupi
 • Monitorimi dhe trajtimi nga mjeku ynë

Ndërsa vitaminat e vlefshme futen drejtpërdrejt në qarkullimin tuaj të gjakut me anë të një infuzioni vitaminash, ju ndiheni rehat me syzet e realitetit virtual në një karrige masazhi për rreth 30 minuta. Nëpërmjet botës së zgjedhur posaçërisht të syzeve VR, nivelit të lartë të komoditetit të karriges së masazhit dhe ambientit luksoz, do të përjetoni një eksperiencë të re dhe do të rigjallëroni dhe relaksoheni pas trajtimit të shkurtër.

Koha e trajtimit për një infuzion vitaminash është rreth 30 deri në 40 minuta.

Suplementet dietike nuk mund të zëvendësojnë një dietë të larmishme dhe të shëndetshme.

Infuzion përforcues i stërvitjes: BCAA, Acid Askorbik (Vitaminë C), Kompleksi i Vitaminës B dhe Magnez – në NaCl
Infuzion përforcues imunitar: Acidi Askorbik (Vitamina C), Zinku dhe Kompleksi i Vitaminës B – në NaCl
Infuzion kundër plakjes: lizinë, argininë, zink, kompleks vitaminash B dhe glutation – në NaCl
Infuzion detoksik: Acidi Askorbik (Vitamina C), Glutathione, Kompleksi i Vitaminës B dhe Selenium – në NaCl
Infuzion kundër hangoverit: acid askorbik (vitaminë C), magnez, zink dhe kompleks vitaminë B – në NaCl

Pas seancës së parë, trajtimet duke përdorur infuzione vitaminash ju bëjnë të ndiheni më të relaksuar, plot energji, sistemi juaj imunitar forcohet dhe lëkura juaj shkëlqen – në varësi të koktejit të vitaminës. Me ne ju mund ta trajtoni veten me një pushim nga përditshmëria dhe të rimbushni me të vërtetë bateritë tuaja!

Përpara infuzionit tuaj të parë të vitaminës, do të mbahet një konsultë dhe takim prezantues me mjekun tonë për të përcaktuar mangësitë e mundshme të lëndëve ushqyese. Kështu, çdo deficit mund të kompensohet me kombinime të përziera në mënyrë optimale të lëndëve ushqyese dhe terapi me infuzion.

Qëllimi i trajtimit është të kompensojë çdo mangësi vitaminash dhe lëndësh ushqyese dhe mangësi të tjera në trup. Gjatë trajtimit, trupit tuaj i jepen minerale esenciale, elementë gjurmë dhe vitamina.

Në varësi të infuzionit të vitaminës, një trajtim kushton nga 160 deri në 200 euro.