Juicy-Infusion 70€

Dëshironi të futeni në botën e infuzioneve të vitaminave, por nuk jeni të sigurt se ku të filloni? Pastaj infuzioni Juicy, me goditjen shtesë të vitaminës C, është ideal për nevojat tuaja.

Çmimi i shërbimit në çdo vend:

Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Gjermania
Oberanger 6, 80331 Mynih
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlini
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrücken
Shën Johanner Markt 14, 66111 Saarbrücken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
insbruk
Brucknerstraße 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Mijëvjeçari Pk. 20 6890 Lustenau
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
2021-06-13
Villach
Italian Rr 13/2, 9500 Villach, Austri
Shqipëria
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
Zvicra
download (1)
Bernën
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicër
Shiko vendndodhjet
Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Gjermania
Oberanger 6, 80331 Mynih
E hënë: 12:00 – 18:00
E martë: 10:00 – 17:00.
E mërkurë: 12:00 – 19:00
E enjte: 10:00 – 17:00.
E premte: 10:00 – 17:00.
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlini
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrücken
Shën Johanner Markt 14, 66111 Saarbrücken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
insbruk
Brucknerstraße 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Mijëvjeçari Pk. 20 6890 Lustenau
E hënë: 09:00 – 16:00.
E martë: 13:00 – 17:00
e mërkurë: 11:00 – 6:00 pasdite.
e enjte: 8:00 paradite – 3 :00 p.m.< br>E premte: 9:00 e mëngjesit - 12:00 pasdite
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
E martë: 08:00 - 12:00.
E mërkurë: Mbyllur
E enjte: 08:00 - 12:00, 17:00 - 19:00.
E premte: 8:00 paradite. - Ora 12:00
E shtunë: 08:00 – 10:00.
E diel: Mbyllur
E hënë: 08:00 – 12:00
2021-06-13
Villach
Italian Rr 13/2, 9500 Villach, Austri
Me takim
Shqipëria
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
Me takim
Zvicra
download (1)
Bernën
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicër
Me takim
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

DETAJE

Përmbajtje e mundshme*:

NaCl, Vitaminë C (acidi askorbik)

Kohëzgjatja:

30-40 minuta

PËRSHKRIM

Infuzioni Juicy është një infuzion i pastër i vitaminës C. Vitamina C, e njohur edhe si acidi askorbik, është ndoshta më e njohura nga të gjitha vitaminat dhe është e përfshirë në një sërë procesesh metabolike në trup. Ai mbron qelizat nga të ashtuquajturat radikale të lira, komponimet agresive të oksigjenit, dhe kështu mund t’i mbrojë ato nga dëmtimi nëse është e nevojshme. Përveç kësaj, ai është i përfshirë në ndërtimin e kolagjenit, kockave dhe dhëmbëve dhe në rrethana të caktuara mund të kontribuojë në normalizimin e sistemit imunitar.

Nëse dëshironi ta trajtoni trupin tuaj me një udhëtim relaksues të vitaminës C dhe të zhyteni në botën e infuzioneve të vitaminave, infuzioni Juicy është ideal për ju. Për shkak të substancave që përmban dhe çmimit prej 70 €, Juicy Infusion është ideal për fillestarët dhe këdo që dëshiron të bëhet i tillë. Për shkak të administrimit intravenoz, ekziston gati 100% biodisponibilitet i vitaminës së dhënë dhe në rastin më të mirë mund ta ndjeni efektin pozitiv menjëherë. Pra, merrni një rritje të vitaminës C dhe përfitoni nga efektet pozitive që marrja mund të ketë në trupin tuaj.

Përbërësit e mundshëm
VITAMINË C

Vitamina C, e njohur edhe si acidi askorbik, është ndoshta më e njohura nga të gjitha vitaminat. Vitamina është...

Weiterlesen

NaCl

Kripa, pra kloruri i natriumit (NaCl), është një substancë jetike për njerëzit. Kripa e tryezës është burimi kryesor i natriumit dhe klorit, të cilat janë të nevojshme për ekuilibrin e lëngjeve...

Weiterlesen

Vëmendje! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet e ambienteve të Vitamina Lounge kryhen nga mjekët, administrimi i infuzionit dhe sasia e përbërësve vendoset nga mjeku pas anamnezës ose analizës së gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut që ju trajton, pas një ekzaminimi të saktë paraprak. Këto nuk janë produkte apo produkte të Vitamin Lounge GmbH, përbërësit janë marrë nga mjekët e pavarur partnerë të farmacive.