Basen-Infusion 120€

Dëshironi të sillni trupin tuaj në ekuilibër? Infuzioni bazë mund t'ju ndihmojë këtu me efektin e tij balancues në ekuilibrin acid-bazë të trupit tuaj.

Çmimi i shërbimit në çdo vend:

Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicra
Shiko Vendet
Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
E hënë: 12:00 - 18:00
E martë: 10:00 - 17:00
E mërkurë: 12:00 - 19:00
E enjte: 10:00 - 17:00
E premte: 10:00 - 18:00
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
E hënë: 09:00 - 16:00
e martë: 13:00 - 17:00
e mërkurë: 11:00 - 18:00
e enjte: 08:00 - 15:00< br>e premte: 09:00 - 12:00
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
E martë: 08:00 - 12:00
e mërkurë: mbyllur
e enjte: 08:00 - 12:00, 17:00 - 19:00
e premte: 08:00 - 12:00
E shtunë: 08:00 - 10:00
E diel: Mbyllur
e hënë: 08:00 - 12:00
2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Me takim
Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
Me takim
ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicra
Me takim
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

DETAJE

Përmbajtja e mundshme*:

NaCl, Bikarbonat natriumi

Gjatësia e kohës:

30 – 40 minuta

PËRSHKRIM

Bilanci acido-bazik i trupit është në një ekuilibër delikat; nëse kjo është në rregull, kjo mund të bëhet e dukshme përmes simptomave të ndryshme. Hiperaciditeti kronik karakterizohet, për shembull, me lodhje të shpejtë, humbje të oreksit, probleme të ndryshme të muskujve dhe kyçeve ose urth. Një çekuilibër i tillë shpesh nuk mund të korrigjohet më duke ndryshuar dietën tuaj, prandaj trupi ka nevojë për mbështetje në rast të hiperaciditetit të tillë.

Infuzioni alkalin* mund të ndihmojë në balancimin e ekuilibrit acid-bazë të trupit tuaj me ndihmën e bikarbonatit të natriumit dhe në këtë mënyrë të kundërshtojë hiperaciditetin. Duke e shtuar atë në mënyrë intravenoze, trupi juaj mund të përdorë në mënyrë optimale bikarbonatin e natriumit të dhënë, gjë që mund të çojë në gati 100% biodisponueshmëri dhe, nëse është e nevojshme, një efekt të shpejtë. Rivendosni ekuilibrin acid-bazë të trupit tuaj me ndihmën e infuzionit alkalin.

Përbërësit e mundshëm
Natriumbikarbonat

Bikarbonati i natriumit përdoret për të rritur vlerën e pH në acidozën metabolike, për të alkalinizuar urinën në intoksikim me acide organike dhe në hemolizë për të rritur tretshmërinë e barnave që janë pak të tretshëm në mjedise neutrale dhe acide.

NaCl

Kripa, pra kloruri i natriumit (NaCl), është një substancë jetike për njerëzit. Kripa e tryezës është burimi kryesor i natriumit dhe klorit, të cilat janë të nevojshme për ekuilibrin e lëngjeve...

Weiterlesen

mjeku mjekues ose mjeku alternativ (Gjermani). Shënim i mëtejshëm: Rezervimi i shërbimeve të paraqitura në platformën Vitamin Lounge bëhet ekskluzivisht ndërmjet mjekut të pavarur ose mjekut alternativ dhe pacientit. Çdo e drejtë që rezulton nga plotësimi i rezervimit duhet të pretendohet ekskluzivisht kundër mjekut ose mjekut alternativ (Gjermani).