PËR NE

Infuzionet e vitaminave përdoren për parandalim dhe terapi me makro dhe mikroelementë (ushqyes, substanca vitale). Terapitë me infuzion afatgjatë kryhen pas një analize individuale të gjakut. Kështu pacienti merr substancat jetike që korrespondojnë saktësisht me kërkesat dhe nevojat e tij. Administrimi i vitaminave, mineraleve, aminoacideve dhe komponimeve të tjera organike natyrale si infuzione vitaminash bazohet në gjetjet shkencore në mjekësinë ortomolekulare, biokiminë dhe fiziologjinë dhe mbikëqyret ekskluzivisht nga mjekë të vetëpunësuar dhe të pavarur në Vitamin Lounge.

Procesi ynë
01
Kontaktoni

Pas një konsultimi dhe takimi prezantues me një mjek, përpara çdo trajtimi të madh dhe afatgjatë…

02
VLERËSIMI DHE HISTORIA

Gjatë trajtimit të parë, nuk është e nevojshme të kryhet një numërim i plotë i gjakut, duke përfshirë analizat e vitaminave dhe mineraleve …

03
ADMINISTRIMI I INFUSIONIVE TË VITAMINAVE

Me infuzionet e vitaminave, përbërësit aktivë me dozë të lartë arrijnë në qarkullimin e gjakut drejtpërdrejt …

APLIKACIONI VITAMIN LOUNGE
E DISPONUESHME NË APP & PLAY STORE
Aplikacioni ynë ju jep një përmbledhje të përsosur të infuzioneve tona të vitaminave. Përveç kësaj, së shpejti do të mund të rezervoni dhe rezervoni të gjitha trajtimet. Ju gjithashtu mund të shfletoni përmes wiki-t tonë të vitaminave në kohën e lirë. Aty do të gjeni gjithçka që duhet të dini për shëndetin, vitaminat dhe lëndët ushqyese.
Vitamin Lounge QR Code
PËR NE
UDHËZIM MJEKËSOR

Për të garantuar ekspertizën e Vitamina Lounge, formulat e infuzioneve të vitaminave janë zhvilluar sipas standardeve më të fundit shkencore. Janë mbajtur kurse dhe seminare të rregullta trajnimi për partnerët e ekskluzivitetit për të garantuar trajnime të vazhdueshme dhe edukim të mëtejshëm dhe për të përcjellë njohuritë e ekspertëve.

SHPIRTAT TANË THEMELORË
EKIPI