WORKOUT-BOOSTER-INFUSION 160€

Muskujve tuaj u mungon energjia e nevojshme? Atëherë, infuzioni i sportit mund të jetë gjëja e duhur për t'i kthyer trupit tuaj mineralet dhe vitaminat thelbësore.

Mann und Frau High Five im Fitnesscenter

DETAJE

Përmbajtja e mundshme*:

NaCl, Vitamin C (Ascorbinsäure), Magnesium, Taurin, B-Komplex: Thiaminchlorid HCl (Vitamin B1), Riboflavin-5-Phosphat Mononatriumsalz (Vitamin B2), Nicotinamid (Vitamin B3), Dexpanthenol (Provitamin B5)

Kohëzgjatja:

30 – 40 minuta

PËRSHKRIM

Për njerëzit që janë aktivë në sport ose atletë konkurrues: Nëse ndjeni se Muskujve tuaj u mungon energjia e nevojshme, Infuzioni i Sportit mund të jetë gjëja e duhur për t’i kthyer trupit tuaj mineralet dhe vitaminat thelbësore. Ne mund të jemi në gjendje të stërvitemi vazhdimisht, në mënyrë efektive dhe me kënaqësi vetëm nëse rezervat e muskujve janë plot. Përveç kësaj, muskujt rriten gjatë fazës së rigjenerimit: muskujt jo vetëm që rikuperohen në mënyrë që të performojnë më të mirën herën tjetër, por gjithashtu reagon ndaj stimulit dhe fillojne të rriten.

Ndihmoni trupin tuaj të rikarikojë bateritë tuaja për jetën e përditshme dhe sportin në një mënyrë të relaksuar – me Infuzionin e Sportit të përshtatur për nevojat tuaja. Koktej vitaminë intravenoze derdhet menjëherë në qarkullimin e gjakut dhe për këtë arsye hyn në fuqi menjëherë. Rigjenerimi është gjithçka!

Përbërësit e mundshëm
B KOMPLEKS

Vitamina B nuk është një vitaminë e vetme, por një grup i disa substancave jetike. Meqenëse rrugët e ndryshme metabolike janë të lidhura ngushtë ...

Weiterlesen

VITAMINA C

Vitamina C, e njohur edhe si acidi askorbik, është ndoshta më e njohura nga të gjitha vitaminat. Gjendet kryesisht në perimet e freskëta (veçanërisht në speca, agrume, manaferra, kivi) është...

Weiterlesen

NaCl

Kripa, pra kloruri i natriumit (NaCl), është një substancë jetike për njerëzit. Kripa e tryezës është burimi kryesor i natriumit dhe klorit, të cilat janë thelbësore për ekuilibrin e lëngjeve...

Weiterlesen

MAGNEZI

Magnezi përmbush funksionet jetësore në trup. Ai është i përfshirë në metabolizmin e energjisë, funksionin e muskujve dhe nervave...

Weiterlesen

Vëmendje! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet e ambienteve të Vitamina Lounge kryhen nga mjekët, administrimi i infuzionit dhe sasia e përbërësve vendoset nga mjeku pas anamnezës ose analizës së gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut që ju trajton, pas një ekzaminimi të saktë paraprak. Këto nuk janë produkte apo produkte të Vitamin Lounge GmbH, përbërësit janë marrë nga mjekët e pavarur partnerë të farmacive.