PËRFITIMET E ZINKUT

Fischplatte
PËRFITIMET E ZINKUT

Minerali i zinkut ka një sërë funksionesh kyçe në trup dhe është i rëndësishëm për lëkurën, flokët dhe thonjtë tanë. Mungesa e zinkut shpesh reflektohet në flokët dhe thonjtë e brishtë dhe lëkurën e thatë. Zinku mbështet metabolizmin dhe sistemin imunitar.

  • V – kontribuon në ruajtjen e kockave, flokëve, lëkurës dhe thonjve normalë
  • V – kontribuon në ruajtjen e shikimit normal
  • V – kontribuon në funksionin normal kognitiv
  • V – kontribuon në fertilitetin dhe riprodhimin normal
  • V – kontribuon në ruajtjen e niveleve normale të testosteronit në gjak
  • V – kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar
  • V – ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
  • V – kontribuon në metabolizmin normal të karbohidrateve, acideve yndyrore dhe vitaminës A

Rrezik! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet në vendet e Vitamin Lounge kryhen nga mjekë të pavarur apo praktikues alternativë(Gjermani) që vendosin si të administrohet infuzioni dhe për sasinë e përbërsve pas një anamneze të kujdesshme apo analizave të gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut mjekues ose naturopatit (Gjermani), pas një ekzaminimi paraprak të detajuar. Vendimi i takon vetëm mjekut ose praktikuesit alternativ (Gjermani), pas një ekzaminimi paraprak të detajuar. Këto nuk janë produkte nga Vitamin Lounge GmbH, përbërësit merren nga mjekë të pavarur partnerë ose praktikues alternativë (Gjermani) nga farmacitë. Në rast efektesh anësore ose ankesash, ju lutemi konsultohuni menjëherë me mjekun kujdestar ose praktikuesin alternativ(Gjermani).

Shënim i mëtejshëm:

Rezervimi i shërbimeve të paraqitura në platformën Vitamin Lounge bëhet ekskluzivisht ndërmjet mjekut ose naturopatit të pavarur dhe pacientit. Të gjitha të drejtat që rrjedhin nga përfundimi i rezervimit duhet të pretendohen ekskluzivisht kundër mjekut ose mjekut jo-mjekësor (Gjermani).