WORKOUT-BOOSTER-INFUSION 160€

Muskujve tuaj u mungon energjia e nevojshme? Atëherë, infuzioni i sportit mund të jetë gjëja e duhur për t'i kthyer trupit tuaj mineralet dhe vitaminat thelbësore.

ÇMIMI I SHËRBIMIT NË ÇDO VEND:

Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
patrick-langwallner-Z9Injz-D7H8-unsplash
Salzburg
Neutorstrasse 48, 5020 Salzburg
2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicra
Shiko Vendet
Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
E hënë: 12:00 - 18:00
E martë: 10:00 - 17:00
E mërkurë: 12:00 - 19:00
E enjte: 10:00 - 17:00
E premte: 10:00 - 18:00


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
E hënë: 09:00 - 16:00
e martë: 13:00 - 17:00
e mërkurë: 11:00 - 18:00
e enjte: 08:00 - 15:00< br>e premte: 09:00 - 12:00


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
E martë: 08:00 - 12:00
e mërkurë: mbyllur
e enjte: 08:00 - 12:00, 17:00 - 19:00
e premte: 08:00 - 12:00
E shtunë: 08:00 - 10:00
E diel: Mbyllur
e hënë: 08:00 - 12:00


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

patrick-langwallner-Z9Injz-D7H8-unsplash
Salzburg
Neutorstrasse 48, 5020 Salzburg
Me takim


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Me takim


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
Me takim


Çmimi
: 160 €

Kostenlose Online-Beratung

ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern Zvicra
Me takim
×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

DETAJE

Përmbajtja e mundshme*:

NaCl, Vitamin C (Ascorbinsäure), Magnesium, Taurin, B-Komplex: Thiaminchlorid HCl (Vitamin B1), Riboflavin-5-Phosphat Mononatriumsalz (Vitamin B2), Nicotinamid (Vitamin B3), Dexpanthenol (Provitamin B5)

Kohëzgjatja:

30 – 40 minuta

PËRSHKRIM

Për njerëzit që janë aktivë në sport ose atletë konkurrues: Nëse ndjeni se Muskujve tuaj u mungon energjia e nevojshme, Infuzioni i Sportit mund të jetë gjëja e duhur për t’i kthyer trupit tuaj mineralet dhe vitaminat thelbësore. Ne mund të jemi në gjendje të stërvitemi vazhdimisht, në mënyrë efektive dhe me kënaqësi vetëm nëse rezervat e muskujve janë plot. Përveç kësaj, muskujt rriten gjatë fazës së rigjenerimit: muskujt jo vetëm që rikuperohen në mënyrë që të performojnë më të mirën herën tjetër, por gjithashtu reagon ndaj stimulit dhe fillojne të rriten.

Ndihmoni trupin tuaj të rikarikojë bateritë tuaja për jetën e përditshme dhe sportin në një mënyrë të relaksuar – me Infuzionin e Sportit të përshtatur për nevojat tuaja. Koktej vitaminë intravenoze derdhet menjëherë në qarkullimin e gjakut dhe për këtë arsye hyn në fuqi menjëherë. Rigjenerimi është gjithçka!

Përbërësit e mundshëm
B KOMPLEKS

Vitamina B nuk është një vitaminë e vetme, por një grup i disa substancave jetike. Meqenëse rrugët e ndryshme metabolike janë të lidhura ngushtë ...

Weiterlesen

VITAMINA C

Vitamina C, e njohur edhe si acidi askorbik, është ndoshta më e njohura nga të gjitha vitaminat. Gjendet kryesisht në perimet e freskëta (veçanërisht në speca, agrume, manaferra, kivi) është...

Weiterlesen

NaCl

Kripa, pra kloruri i natriumit (NaCl), është një substancë jetike për njerëzit. Kripa e tryezës është burimi kryesor i natriumit dhe klorit, të cilat janë thelbësore për ekuilibrin e lëngjeve...

Weiterlesen

MAGNEZI

Magnezi përmbush funksionet jetësore në trup. Ai është i përfshirë në metabolizmin e energjisë, funksionin e muskujve dhe nervave...

Weiterlesen

Vëmendje! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet e ambienteve të Vitamina Lounge kryhen nga mjekët, administrimi i infuzionit dhe sasia e përbërësve vendoset nga mjeku pas anamnezës ose analizës së gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut që ju trajton, pas një ekzaminimi të saktë paraprak. Këto nuk janë produkte apo produkte të Vitamin Lounge GmbH, përbërësit janë marrë nga mjekët e pavarur partnerë të farmacive.