DETOX-INFUSION 190€

I rraskapitur, i lodhur dhe i dëshpëruar? Infuzioni per detoksifikim mund të ndihmojë në pastrimin e trupit tuaj nga toksinat në mënyrë që të fitoni forcë dhe të jeni në gjendje të përdorni nivelin juaj te plotë të energjisë.

ÇMIMI I SHËRBIMIT NË ÇDO VEND:

Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin
kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken
Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck
Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
patrick-langwallner-Z9Injz-D7H8-unsplash
Salzburg
Neutorstrasse 48, 5020 Salzburg
2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern ZVICRA
Shiko Vendet
Gjermania
ian-kelsall-MEUvVqkU3QI-unsplash
Mynihu
Oberanger 6, 80331 Mynih
E hënë: 12:00 - 18:00
E martë: 10:00 - 17:00
E mërkurë: 12:00 - 19:00
E enjte: 10:00 - 17:00
E premte: 10:00 - 18:00


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

florian-wehde-1uWanmgkd5g-unsplash
Berlin
Uhlandstrasse 184, 10623 Berlin


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

kevin-mueller-PK-1SK_T7jw-unsplash
Saarbrucken
St. Johanner Markt 14, 66111 Saarbrucken


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

Austria
patrick-robert-doyle-e4et737H4ow-unsplash
Innsbruck
Brucknerstrasse 1a, 6020 Innsbruck


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

Bildschirmfoto 2021-09-27 um 10.48
Lustenau
Paketa e Mijëvjeçarit 20 6890 Lustenau
E hënë: 09:00 - 16:00
e martë: 13:00 - 17:00
e mërkurë: 11:00 - 18:00
e enjte: 08:00 - 15:00< br>e premte: 09:00 - 12:00


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

joss-woodhead-3wFRlwS91yk-unsplash
Austria e Epërme
sheshi i fshatit 2, 4163 Klaffer am Hochficht
E martë: 08:00 - 12:00
e mërkurë: mbyllur
e enjte: 08:00 - 12:00, 17:00 - 19:00
e premte: 08:00 - 12:00
E shtunë: 08:00 - 10:00
E diel: Mbyllur
e hënë: 08:00 - 12:00


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

patrick-langwallner-Z9Injz-D7H8-unsplash
Salzburg
Neutorstrasse 48, 5020 Salzburg
Me takim


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

2021-06-13
Villach
Rruga Italiane 13/2 9500 Villach Austria
Me takim


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

Albanien
download
Tirana
Rr.“Pjeter Bogdani“ nr.14 zona ish-blloku ,Tirane Tirana, Albania
Me takim


Çmimi
: 190 €

Kostenlose Online-Beratung

ZVICRA
download (1)
Bern
La Vue Medic GmbH Kornhausplatz 11 3011 Bern ZVICRA
Me takim


Çmimi
: 259 €

Kostenlose Online-Beratung

×

Geocoding Error Occured.

Tried to Geocode:

Error Type:

Please be sure to follow the tutorial on how to setup the Google APIs required for the Advanced Google Map Widget.

Google Map API Key Tutorial

DETAJE

Përmbajtja e mundshme*:

NaCl, Vitamin C (Ascorbinsäure), Vitamin B-Komplex: Thiaminchlorid HCl (Vitamin B1), Riboflavin-5-Phosphat Mononatriumsalz (Vitamin B2), Nicotinamid (Vitamin B3), Dexpanthenol (Provitamin B5), Glutathion und Selen werden nachgespritzt

Kohëzgjatja:

30 – 40 minuta

PËRSHKRIM

A ndiheni plotësisht të rraskapitur, thjesht të lodhur dhe plotësisht të dëshpëruar? Detox-infuzioni mund të ndihmojë në pastrimin dhe detoksifikimin e trupit tuaj nga toksinat në mënyrë që të fitoni forcë për jetën e përditshme dhe të jeni në gjendje të përdorni përsëri nivelin e plotë të energjisë.

Në infuzionin tonë special të detoksifikimit, kombinimet e lëndëve ushqyese si acidi askorbik (vitamina C), glutathione, kompleksi B, selen, etj. sigurojnë që trupi të aktivizojë fuqitë e tij vetëpastruese dhe të eliminojë fibrat e panevojshme.

Detoksikojeni trupin tuaj tani në një atmosferë të relaksuar me infuzionin tonë detoksifikues.

Perberesit
B KOMPLEKS

Vitamina B nuk është një vitaminë e vetme, por një grup i disa substancave jetike. Meqenëse rrugët e ndryshme metabolike janë të lidhura ngushtë ...

Weiterlesen

Seleni

V – Seleni kontribuon në ruajtjen e flokëve normalë
V - Seleni kontribuon në ruajtjen e thonjve normalë
V – Seleni ndihmon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ

Weiterlesen

GLUTATHIONI

Glutathioni është një tripeptid që përmban squfur i bërë nga acidi glutamik, glicina dhe cisteina. Formohet në mëlçi dhe është një antioksidant qelizor i tretshëm në ujë...

Weiterlesen

ACIDI ASKORBIK (VITAMINA C)

V - përbërës aktiv acid askorbik
V - i vetmi infuzion i miratuar me dozë të lartë të vitaminës C në Austri dhe vende të tjera evropiane...

Weiterlesen

Vëmendje! Sasitë nuk janë të detyrueshme dhe mund të ndryshojnë. Suplementet dietike nuk duhet të përdoren si zëvendësim për një dietë të ekuilibruar dhe të larmishme. Të gjitha shërbimet e ambienteve të Vitamina Lounge kryhen nga mjekët, administrimi i infuzionit dhe sasia e përbërësve vendoset nga mjeku pas anamnezës ose analizës së gjakut. Ju lutemi vini re mohimin e përgjegjësisë.

*Përbërësit e infuzioneve mund të administrohen individualisht ose në sasi specifike. Vendimi i takon vetëm mjekut që ju trajton, pas një ekzaminimi të saktë paraprak. Këto nuk janë produkte apo produkte të Vitamin Lounge GmbH, përbërësit janë marrë nga mjekët e pavarur partnerë të farmacive.