Scroll Top

Rreth Nesh
Në Vitamin Lounge, merren masa proaktive dhe vitaminat injektohen me ndihmën e infuzioneve për të siguruar trupin me lëndët ushqyese që i nevojiten, për ta mbështetur atë në funksionet jetësore dhe për të trajtuar në mënyrë parandaluese shqetësimin, stresin, mungesën e energjisë dhe proceset e plakjes në lëkurë. Infuzionet e vitaminave janë të përshtatshme për të gjithë njerëzit e ndërgjegjshëm për shëndetin që kujdesen për trupin dhe pamjen e tyre dhe nuk duan t’i japin sëmundjeve një shans për të pushtuar sistemin imunitar. Njerëzit që duan të plaken në mënyrë të shëndetshme dhe gratë moderne që i kushtojnë rëndësi të madhe një pamjeje rinore dhe të shëndetshme, përjetojnë furnizimin ideal të dëshirave dhe qëllimeve të tyre individuale me vitaminat e injektuara. Njerëzit aktivë si dhe atletët konkurrues, për të cilët lëndët ushqyese thelbësore dhe rigjenerimi janë shumë të rëndësishme, marrin furnizimin ideal me anë të infuzioneve të vitaminave për të qëndruar në formë dhe për të ndërtuar muskuj.
Prezantimi i Vitamin Lounge
EN
DE
Infuzionet tona me vitamina për nevojat e juaja personale
Clear Filters
Basen-Infusion<br> <span class="pro-price"> 120€</span>
Basen-Infusion
120€
Juicy-Infusion<br> <span class="pro-price"> 120€</span>
Juicy-Infusion
120€
WORKOUT-BOOSTER-INFUSION <br> <span class="pro-price"> 160€</span>
WORKOUT-BOOSTER-INFUSION
160€
IMMUN-BOOSTER-INFUSION <br> <span class="pro-price"> 180€</span>
IMMUN-BOOSTER-INFUSION
180€
DETOX-INFUSION <br> <span class="pro-price"> 190€</span>
DETOX-INFUSION
190€
ANTI-HANGOVER-INFUSION <br> <span class="pro-price"> 160€</span>
ANTI-HANGOVER-INFUSION
160€
ANTI-AGING-INFUSION <br> <span class="pro-price"> 200€</span>
ANTI-AGING-INFUSION
200€
DAILY-ENERGY-INFUSION<br> <span class="pro-price"> 120€</span>
DAILY-ENERGY-INFUSION
120€
Vendndodhjet tona
Sallat tona të vitaminave në pjesë të ndryshme të botës për ju
Kryesore

vjen së shpejti

Perse te zgjedhim vitamin lounge

Për të bërë diçka të mirë për shëndetin tuaj dhe për të furnizuar trupin tuaj me të gjitha vitaminat thelbësore, duhet të na vizitoni. – Do ta ndjeni ndryshimin.

 

 

Essenzielle Vitamine Icon

Vitaminat esenciale

Ju do te pranoni doze te larte te infuzioneve me vitaminave te pershtatur sipas nevojes suaj.

Bioverfügbarkeit Icon

Biodisponueshmëria e larte

Në vend që të gëlltisni tableta, vitaminat e vlefshme arrijnë në gjakun tuaj 100 për qind pa devijime.

Kundenerlebnis Icon

Eksperienca e klientit

Merrni gamën e plotë të vitaminave vitale ndërsa ëndërroni në një karrige masazhi me syze të realitetit virtual.

Ganzheitliche Beratung Icon

KËSHILLA TE SHENJTA

Vitamina Lounge ju shoqëron në rrugën tuaj drejt shëndetit të optimizuar me gjetjet aktuale, shkencore.

Arzt Icon

TRAJTIMET NGA MJEKËT

Pas konsultimit personal, infuzionet e vitaminave administrohen vetëm nga personeli mjekësor.

Franchise Icon

SISTEMI I FRANSHIZIMIT

Garanton hyrjen e shpejtë në treg nëpërmjet një strategjie të sofistikuar marketingu dhe standardit më të lartë të cilësisë së produkteve.

Standorte Icon

SHUMË VENDE

Pavarësisht vendndodhjes – Aty ku Vitamina Lounge është jashtë, Vitamina Lounge është brenda.

PROCESI YNË

Ne karakterizohemi nga efikasiteti më i madh, cilësia më e lartë dhe ekspertiza profesionale.

01
KONTAKTONI

Për të caktuar një takim, mund të rezervoni online, me email ose me telefon.

02
VLERËSIMI DHE KONSULTIMI I THELLËSISHEM

Për të zgjedhur trajtimin më të përshtatshëm për ju dhe për të zbuluar mungesën e vitaminës, do të bëhet një ekzaminim dhe vlerësim i duhur dhe profesional i të dhënave tuaja, pasuar nga një konsultë me mjekun.

03
ADMINISTRIMI I INFUSIONIVE TË VITAMINAVE

Pas konsultimit informativ, ju do të merrni infuzione vitaminash të cilësisë së lartë që janë përshtatur për nevojat tuaja individuale.

SISTEMI I FRANSHIZES I SE ARDHMES

Vitamina Lounge është një koncept i shkallëzuar për administrimin e infuzioneve të vitaminave tek njerëzit modernë të ndërgjegjshëm për shëndetin. Koncepti i franshizes bazohet në hapjen e dyqaneve që janë konvertuar në Vitamina Lounge. Duke filluar me tre vendndodhje në Salzburg, Innsbruck dhe Mynih, Vitamina Lounge përfaqëson një studio ekskluzive që ofron një përvojë unike të pacientit dhe një qëndrim të ri ndaj jetës.

MENAXHIMI MJEKËSOR

Për të garantuar njohuri të ekspertëve për Vitamin Lounge, formulat e infuzioneve të vitaminave janë zhvilluar sipas standardeve aktuale shkencore. Për të garantuar edukim të vazhdueshëm dhe për të përcjellë njohuritë e ekspertëve, mbahen trajnime dhe seminare të rregullta për partnerët e franshizës.

Shpirterat tane kryesor
Ekipi
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Daniel Einy M.A
CEO & Founder
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Dr. Gerhard Stingl
Medizinischer Leiter
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Julia Maria Ortner
Marketing
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Valeria G.
Backoffice
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Dipl.-Betriebswirt Dirk Thom
Business Development
1005399_LogoVitaminLounge_1080x1080_031721
Ing. Norbert Habringer
Creative Director Interior Design